Betalningsmetoder

PayPal PayPal

Hos GSM REPEATER SHOP kan du betala med PayPal. Om du väljer att betala med PayPal skickas du vidare till PayPals webbplats när du ska betala. Om du redan har ett PayPal-konto kan du logga in med dina egna inloggningsuppgifter och bekräfta betalningen. Efter att betalningen har gjorts behandlas din beställning direkt.

Mastercard Visa Kreditkort

Hos oss kan du betala på ett enkelt och säkert sett med ett kreditkort. Ett kreditkort är ett världsomspännande betalningssätt där man betalar i efterhand. Detta är den viktigaste skillnaden jämfört med ett bankkort är pengarna alltid dras från kontot direkt. När man använder sitt kreditkort dras beloppet inte direkt från bankkontot. Detta sker först i slutet av månaden. Vi accepterar MasterCard och VISA. Om du betalar med ett kreditkort behandlas din beställning direkt. Och ditt köp är i de flesta fall direkt försäkrat.

 

Onder rembours Betalning mot postförskott

Vid betalning mot postförskott betalar man beloppet till budfirman vid leverans av beställningen. Notera dock att betalning mot postförskott vid dörren alltid behöver betalas med jämna pengar. Är du inte hemma? Inga problem, budfirman gör ett nytt försök nästa dag. Är du inte hemma då heller? Då skickas din beställning till ett upphämtningsställe i närheten där du kan hämta din beställning. De extra kostnaderna för en sändning mot postförskott är € 18,50,- inkl. Moms.

Bankoverboeking Banköverföring

Förskottsbetalning betyder att du för över orderbeloppet till GSM REPEATER SHOP:s bankkonto efter att du matat in beställningen. Ange alltid ditt ordernummer som finns på orderbekräftelsen när du gör betalningen. När du har avslutat din beställning får du ett e-mail med fakturan. På fakturan finns våra bankuppgifter. Så fort vi har fått betalningen skickar vi beställningen.

Bankkonto: Ostman International B.V.
ING Bank
IBAN: NL50 INGB 0007 2985 64
BIC: INGBNL2A

 

0% BTW tariefFöretagsbeställningar

Vid företagsbeställningar utanför Nederländerna är gemenskapsintern leverans möjlig. Fyll i hela företagsnamnet och det lokala momsregistreringsnumret vid beställning. Dessa företagsuppgifter verifieras direkt online (www.vies.com) och om de är korrekt ifyllda kommer en mervärdesskattesats på 0 % automatiskt att tillämpas.