Vår vision

Syftet med vårt företag är att leverera kvalitet och utrustning som fungerar.
Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Och i det osannolika fallet att produkten inte uppfyller dina förväntningar, erbjuder vi en återbetalningsgaranti!

Vårt företag

GSM FÖRSTÄRKARE SHOP etablerades till följd av människors frustration över den dåliga mobilmottagningen i deras mycket välisolerade nybyggda hus och kontor. Mobilsignalen är oftast bra utomhus, men så fort du går in blir signalen svag eller försvinner helt.

Vår lösning

Många människor vet inte att det finns en enkel lösning på detta problem. Vårt mål är att ge alla möjlighet att lösa detta bekymmer.

Vi fokuserar enbart på konsumenter och småföretag. I samarbete med ett antal telekomingenjörer, har vi på GSM-FÖRSTÄRKARE-SHOP tagit fram ett antal kit som är enkla att installera och kräver mycket lite teknisk kunskap. De förstärkare och tillbehör som vi erbjuder orsakar inga funktionsstörningar eller störningar i den närmaste miljön eller på operatörsnätverk.

Vi har testat mer än 20 förstärkare från 12 olika leverantörer och har valt ut ett sortiment som är både tillförlitligt och prisvärt, naturligtvis utan att göra eftergifter vad gäller kvalitet och andra lagstadgade och icke lagstadgade förutsättningar.

Frågor?

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss på telefon: +31 (0)75 771 67 14.

Vi erbjuder gratis support och service med alla våra produkter.

Vårt team ...

René
René Management

 

Huib
Huib Management & Sales

 

Irene
Irene Financial

 

Susan
Susan Logistics

 

Jesse
Jesse Marketing

 

Sven
Sven Sales & Marketing

 

Coco
Coco Sales

 

Nicola
Nicola Sales

 

Eva
Eva Sales

 

Hayo
Hayo Sales & Marketing

 

Ruud
Ruud Webmaster

 

Henk
Henk Controller